Jupiter City Shopping Center

Abonare newsletter Jupiter City Shopping Center

Societatea Mall Retail Rom SRL (cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str. Blanari, nr. 18), in calitatea acesteia de proprietara a centrului comercial Jupiter City prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scop de reclama si publicitate, respectiv pentru a va trimite comunicari cu caracter comercial despre evenimentele, ofertele si campaniile promotionale organizate in centrul comercial Jupiter City. Aceste comunicari se efectueaza prin e-mail (newsletter). Temeiul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este consimtamantul dumneavoastra.

Datele cu caracter personal prelucrate de noi in scopul mentionat mai sus sunt numele, prenumele si adresa de e-mail.

Nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Uniunii Europene insa le vom transfera catre societati romanesti specializate in comunicari de marketing direct. Suficiente date de identificare ale acestor societati vor fi oferite in cadrul comunicarilor directe relevante.

Vom pastra datele dumneavoatra cu caracter personal in siguranta pe o perioada de pana la 10 ani. Dumneavoastra aveti dreptul ca in orice moment sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal prin comunicarea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail protectiadatelor@jupitergroup.ro care sa contina suficiente informatii pentru a va putea identifica. De asemenea, aveti dreptul la acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, dreptul de a le rectifica, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la opozitie, dreptul la stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la portabilitatea acestora si dreptul de a nu fi supus unei decizii automate cu efect semnificativ. Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi in scris prin comunicarea unei solicitari la adresa de e-mail protectiadatelor@jupitergroup.ro. Daca considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal incalca prevederile legale sau drepturile dumneavoastra, puteti adresa o plangere in acest sens catre Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin completarea datelor de mai jos si bifarea casutei corespunzatoare, sunteti de acord sa primiti de la Mall Retail Rom SRL informari in scop de reclama si publicitate, prin intermediul postei electronice (newsletter – marketing direct) cu privire la ofertele, promotiile din centrul comercial Jupiter City si la evenimentele organizate de Mall Retail Rom SRL in centrul comercial Jupiter City sau de alti parteneri ai sai in centrul comercial Jupiter City.
Destination Email
Prenume şi nume
Email